İmparator'un pestil planı!

Teknik direktör Fatih Terim, bu hafta tatilden dönecek olan futbolcuları için yoğun bir çalışma programı hazırladı. Avusturya'da tam anlamıyla takımın pestili çıkacak...

Galatasaray'da sezon açılışı için geri sayım sürüyor. 4 Temmuz'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak olan Sarı-Kırmızılılar, 6 Temmuz'da Avusturya'ya giderek 9 günlük kampa girecek. Aslan'ın teknik patronu Fatih Terim, kurmaylarıyla birlikte yoğun bir çalışma programı hazırladı. Bu işin doktorasını yapan Scott Piri'nin yepyeni uygulamalar gerçekleştireceği kampta, takımın Şampiyonlar Ligi'ne en iyi şekilde hazırlanması hedefleniyor. Rakipler de bu sistem doğrultusunda belirlenecek. Hazırlık maçlarının kolaydan zora doğru programlanacağı bildirildi.

'Transferler yetişsin'

Terim, yaz kampının en verimli şekilde geçmesi için transferlerin Avusturya'ya yetiştirilmesini de yönetimden talep etti. Hocanın istediği olursa, uyum süreci en hasarsız şekilde atlatılmış olacak.

İstanbul'a dönüş vakti

Sezon açılışını çarşamba günü yapacak olan Galatasaray'da, futbolcular tatillerini bir bir sonlandırıp İstanbul'a dönmeye başladı. Sarı-Kırmızılı oyuncuların merakla beklediği an ise teknik direktör Fatih Terim'in kamp kadrosunu açıklayacağı gün. Tecrübeli hocanın, Florya'daki ilk idmanın ardından takımda düşünmediği oyuncularla bir görüşme yapacağı öğrenildi. Özellikle genç oyuncular oldukça heyecanlı; kamp döneminde Terim'in gözüne girip, kadroda yer bulmayı hedefliyorlar.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları