İngilizler yakın takipte! Drogba...

Galatasaray'a Avrupa basınının ilgisi sürüyor. İngilizler, Didier Drogba'nın ilk idmanını sayfalarına taşıdı.

Galatasaray'ın devre arasında Wesley Sneijder ve Didier Drogba'yı kadrosuna katması Avrupa basınında büyük yankı uyandırdı. İki yıldız oyuncunun Türkiye'ye gitmesi sonrası, Türkiye'de yaşanan gelişmeler de büyük ilgiyle takip edilmeye başlandı.

Sarı-kırmızılıların transfer sürecinin başlandıcından bu yana Türkiye'ye odaklanan medya, kontratların imzalanması sonrası da takibini sürdürdü. Son olarak İngiliz basınının önde gelen yayın organlarından Daily Mail, okuyucularına özel bir Didier Drogba haberi hazırladı.

Fildişili yıldızın ilk antrenmanını 'Tekrar Avrupa'da! Drogba Türkiye macerasına başladıktan sonra idmana da çıktı' başlığıyla, büyük manşet olarak sayfalarında gören İngilizler'in yanı sıra, büyük fotoğraf ajansları da idmandan kareleri yayınlamak için özel çalışmalar yürüttü.

Haberde Drogba'nın transfer hikayesi adım adım anlatılırken, sarı-kırmızılıların Spor Toto Süper Lig'deki son durumu da ayrıca belirtildi. Ayrıca, Galatasaray'ın eski Arsenalli Emmanuel Eboue, Real Madrid'ten transfer olan Hamit Altıntop ve Brezilya milli takımında da forma giymiş Felipe Melo gibi Dünya çapında tanınan bir çok oyuncusu olduğuna dikkat çekildi.

İşte Daily Mail'in haberi ve ilk idmandan sayfalarına taşıdığı fotolar...



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları