Inter şaşırdı! Eto'o'yu istiyorlar...

Inter iki ay önce 27 milyon Euro'ya Anzhi Makhachkala'ya sattığı Samuel Eto'o'yu yeniden kadrosuna katmak için resmi çalışmalara başladı. Inter'in isteğine, Anzhi'dfen cevap geldi.

Inter iki ay önce 27 milyon Euro'ya Anzhi Makhachkala'ya sattığı Samuel Eto'o'yu Rusya Ligi'nin bitiminde iki aylığına kiralamak için teklifte bulundu. Gol yollarında sıkıntı yaşayan İtalyan ekibi, Rusya'da liglerin oynanmayacağı Ocak ve Şubat aylarında formasını giymesi için 30 yaşındaki Kamerunlu forvete teklif götürdü.

Rus ekibinden yıllık 20 milyon Euro net ücret alan Eto'o'ya İtalyan kulübünün sahibi Massimo Moratti'nin iki ay için 6 milyon Euro önereceği bildirildi. Teklifi kabul etmesi halinde Eto'o, Inter'in Parma, Milan, Lazio, Lecce, Palermo, Roma, Novara, Bologna ve Napoli ile oynayacağı dokuz lig ayrıca gruptan çıkması durumunda Şampiyonlar Ligi 2. turundaki iki karşılaşmasında forma giyecek. Bu arada Eto'o'nun kulübü Anzhi'nin yöneticileri ise dün akşam yaptığı açıklamada Inter'in teklifine sıcak bakmadıklarını bildirdiler.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları