Inter'de Melo şoku!

Galatasaray'dan ayrılan ve Roberto Mancini'nin ekibi Inter'e giden Felipe Melo'nun Inter macerasının sona ereceği yazıldı

WEBSALAN DIŞ HABERLER - Sezon başında Galatasaray'dan ayrılan ve Roberto Mancini'nin ekibi Inter'e giden Felipe Melo konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Tuttosport'un iddiasına göre, Brezilyalı futbolcunun bileti kesildi.

Lazio ile oynanan karşılaşmada önce penaltı yaptıran ardından kırmızı kartla oyun dışına gönderilen orta saha oyuncusunun, Inter macerasının sona ermek üzere olduğu sayfalara taşındı.

İtalyan teknik adamın, 3 maç ceza alan Felipe Melo'ya ilerleyen haftalarda da forma vermeyeceği, hatta Marsilya'nın ön liberosu Lassana Diarra için transfer çalışmalarına dahi başladığı öne sürüldü. Mancini'nin Melo konusunda büyük bir hayal kırıklığına uğradığı bildirilirken, disiplinsiz hareketleri nedeniyle yeniden 11'e dönmesinin imkansız olduğu vurgulandı

32 yaşındaki Felipe Melo de Carvalho, bu sezon Inter'de 14 karşılaşmaya çıkarken 1 de gol atma başarısı gösterdi. 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Melo, için 3 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödenmişti.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları