İşbecer: "Kahroluyoruz"

Kulübümüzün genel sekreteri Fatih İşbecer, insanüstü gayretle UEFA’den gelecek cezayı hafifletmek için çaba gösterdiklerini söyledi, “Sevke 1+1 olarak gidip oradan bir yıl ile çıkmak başarıdır” diye konuştu.

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, UEFA’dan gelen 1 yıllık cezayı “kötünün iyisi” olarak yorumladı, yönetim olarak kahrolduklarını söyledi.

Lig Radyo’ya konuşan sarı­kırmızılı yönetici, “Daha uzun süreli men gündemdeydi. Sevke 1+1 olarak gidip oradan 1 yıl ile çıkmak başarıdır. Çünkü konu, camiada görmesi gereken ilgiyi görmedi, gündeme geç girdi. Yıllarca süren sıkıntılı dönemde çiğnenen anlaşmayı 9 ayda bu hale getirmek tatsız ancak motivasyonumuzu kırmayacak kadar kontrol edilebilir bir durumdur” dedi.

İşbecer şöyle devam etti:
Yönetim olarak böyle bir cezayı yediğimiz için kahroluyoruz. Derdimiz maalesef geçmişte UEFA’ya çok iyi anlatılamamış. Keşke daha doğru ve şeffaf bilgi akışı Sağlanabilseydi.

Mustafa Denizli’nin ayrılacağını maç sonu röportajında öğrendiğini dile getiren Fatih İşbecer, “Kendi hür iradesiyle bu beyanda bulundu. Kendisi ile devam ‘etmeme’ niyetimiz yoktu. Kontrattaki edimleri de sağolsun yerine getirdi. çalışmadığı kısmı iade etti. Hocanın parası etrafında döndürülen tartışmayı anlayamıyorum. Burası halen Prandelli’nin tazminatını ödüyor” yorumunu yaptı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları