İspanyollara göre iki Aslan yolda

Ara transfer dönemi yaklaştıkça transfer piyasasının tansiyonu da yükselmeye başladı. İspanyol basınına göre; Galatasaray iki yıldızın işini bitirmek üzere...

Glatasaray devre arasında kadrosunu güçlendirmeye kararlı. İspanya'daki son gelişmeler, sarı-kırmızılıların ara transferde rotasının Madrid olacağını işaret ediyor. Real Madrid'de umduğunu bulamayan, lig ve Avrupa'da sadece 19 dakika oynayan Hamit Altıntop ile Atletico Madrid'de teknik direktörü Manzano'ya küfür ettiği için kadro dışı bırakılan Jose Antonio Reyes, Ocak ayında yolcu!

El Mundo Deportivo ve As gazeteleri, İspanyol devinde hak ettiği değeri bulamayan milli futbolcumuz Hamit'in tekliflere açık olduğunu bildirdi. Geçen yaz Galatasaray'a transferi son anda gerçekleşmeyen Reyes'in ismi de yine sarı-kırmızılılarla anılıyor.

İMPARATOR SICAK BAKIYOR

Teknik direktör Fatih Terim'in hem Hamit Altıntop hem de Reyes'in transferlerine sıcak baktığı biliniyor. Devre arasında orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın, bu kez işini şansa bırakmaması ve uzun süredir peşinden koştuğu Hamit- Reyes ikilisine sarı-kırmızılı formayı giydirmesi bekleniyor. .

Geçtiğimiz yaz Almanya'dan ayrılan Altıntop kardeşler, Ocak ayında Türkiye'de buluşabilir. Trabzonspor'da mutlu olan Halil, ikizi Hamit'in Türkiye'ye gelmesine sıcak bakıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları