İşte Batdal'ın yeni takımı

Avusturya kampının ardından Fatih Terim tarafından 23 kişilik kadroda düşünülmeyen Mehmet Batdal, önümüzdeki yıl kiralık olarak Süper Lig'de forma giyecek. İşte genç forvetin yeni takımı...

Galatasaray'da gözden çıkarılan isimlerden Mehmet Batdal, Radyospor'a yaptığı açıklamada Süper Lig ekiplerinden Karabükspor'la 1 yıllık anlaştığını açıkladı.

Fatih Terim'in kendisi ile görüştükten sonra 1 yıllık kiralık olarak ayrılmaya karar veren Mehmet Batdal, takım arkadaşı Arda'nın İspanya'ya transferine de değindi.

BU SENE İYİ İŞLER YAPACAĞIZ


Radyospor'da Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına bağlanan Batdal, "Fatih Terim ile özel bir görüşme yaptım. Kendisi benim maç oynamam gerektiiğini, eksiğimin bu olduğunu söyledi. Ama benden vazgeçmeyeceğini ve seneye daha güçlü olarak takıma dönmemi istediğini söyledi. Ben de bu konuşma üzerine Karabükspor ile 1 yıllığına kiralık anlaştım. Karabükspor'da çok maç oynayıp hem takıma faydalı olmak hem de kendimi geliştirmek istiyorum. İyi bir takım olduğuna inanıyorum Karabükspor'un. Bu sene de iyi işler yapacaz" dedi.

Takım arkadaşı Arda Turan'ın transferini de değerlendiren Batdal, "Arda Turan adına mutluyum. En büyük isteğim İspanya'da başarılı olması" dedi.

Yeniden Sarı kırmızılı takıma dönmeyi hedefleyen Batdal, "Galatasaray'da çok iyi oyuncular var. Bu sene G.Saray'ın şampiyon olacığına ve seneye de şampiyonlar liginde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Webaslan.com kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği 'Kim gitsin' oylamasında da taraftarların büyük bir kısmı genç futbolcunun kiralık olarak takımdan ayrılmasının doğru olacağı yönünde görüş bildirmişti. Mehmet Batdal'ın kiralık olarak takımdan ayrılacağını açıklaması üzerine taraftarların bu isteği de gerçekleşmiş oldu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları