İşte bu yüzden transfer...

Galatasaray'da transfer heyecanı devam ediyor. Konu hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Çilek transferindeki ısrar ve detaylar...

Galatasaray taraftarı yeni transferler Dany, Amrabat, Umut, Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop gibi futbolcuları pek tutmadı.

Forma satışlarında sorun yok. Ancak taraftarlar sırasıyla Elmander, Melo ve Selçuk gibi oyuncuların adlarını formalarına yazdırıyor. Bu durum yönetimi yıldız arayışlarına zorluyor.

Bugün'ün haberine göre; 2012-2013 sezonuna fırtına gibi giren Galatasaray'da taraftalar Başkan Ünal Aysal'ın "Pastanın üzerindeki çilek" olarak tarif ettiği transferi dört gözle beklemeye başladı.

Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala taraftarlar son yıllara nazaran formalara daha fazla ilgi gösteriyor. Ancak tek bir farkla. Dany, Amrabat,Umut, Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop gibi transferlerin taraftarların gözünde pek tutmadığı ortaya çıktı.

İsveçli yıldız taraftarın gözdesi Kulüp ürün satışlarında ciddi bir rakama ulaşsa da Sarı-Kırmızılı taraftarlar aldıkları formalara genelde transfer edilen bu flaş isimleri değil eski yıldızların isimlerini yazdırmayı tercih ediyor.

Taraftarlar sırasıyla en çok Johan Elmander, Felipe Melo ve Selçuk İnan isimlerini formalarına yazdırıyor. Yeni transferlerin adlarının alınan formalara çok az sayıda yazdırılmaması Sarı-Kırmızılı yönetimi yıldız transferine zorluyor.

Başkan Ünal Aysal'ın dediği gibi yapılacak bir 'çilek' transferinde formalara olan ilginin üst düzeye çıkarılması planlanıyor. Bu arada yurtdışında formalara büyük ilginin olduğu da gelen haberler arasında. Almanya, Fransa, Azerbaycan ve Hollanda bu ülkelerin başında geliyor.

Geçtiğimiz sezon kaleci Muslera'nın formasına gösterilen ilgiden sonra ürün yetiştirmekte zorlanan Galatasaray pazarlama bölümünün bu kez işi sıkı tuttuğu kaydedildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları