İşte Sneijder'i isteyen 2 kulüp!

Galatasaray'ın son dönemdeki olay ismi Wesley Sneijder ile ilgili olarak menajeri Guido Albers "Wesley Sneijder'in kontratında 'bir kulüp 7.5 milyon Euro öderse transfer edebilir' maddesi var. Eğer 2015'te sözleşmesini uzatmamış olsaydı, böyle bir bedel olmayacaktı. Galatasaray bu tavrı sadece bu bedeli kazanabilmek için yapıyor." dedi.

Galatasaray'da yönetimin astronomik ceza kestiği Wesley Sneijder ile kulüp arasında köprüler atılmak üzere...

Yıldız futbolcu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers de Hollanda medyasına yaşananlarla ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Daha önce Galatasaray'ın kulüpten uzaklaştırmak için Wesley Sneijder'ı tahrik ettiğini ileri süren Albers, yönetimin tavrının altında serbest kalma bedeli olan 7.5 milyon Euro'yu kazanmak olduğunu belirtirken şunları söyledi:

"2015 yılında Galatasaray ile sözleşme uzattık ve Wesley, en azından 2 yıl daha kulüpte kalmayı planladı. Olay çok basit: Wesley'nin sözleşmesinde, bir kulübün 7.5 milyon Euro ödemesi halinde transfer edebileceğine dair madde var. Eğer Wesley sözleşmesini uzatmamış olsaydı, böyle bir bedel olmayacaktı. Galatasaray, bu tavrı sadece bu bedeli kazanmak için yapıyor."

'CEZA 'GİT' DEMEK'

"Galatasaray verdiği 2.2 milyon Euro'luk para cezasıyla Sneijder'i göndermek istediğini açıkça ortaya koydu. Kulüp, bu cezayla bize açıkça 'Git' dedi. Wesley, yeni sezon hazırlıklarına başlamak için 8 Temmuz'da geleceğini Galatasaray'a bildirmişti. Yani, kulüple bu konuda anlaşmıştı. Eğer bir kulüp bu şekilde bir tutum sergiliyorsa, bu tavrın sonucu genellikle transfer olur."

İtalya'dan Milan ve İngiltere'den Everton'ın istediği Sneijder'e Çin'den de gelen çok teklif var. Ancak Hollandalı'nın öncelikli tercihi Avrupa'da kalmak.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları