İşte yeni Kaka!

Fatih Terim'in isteği doğrultusunda transfer atağına kalkan G.Saray'ın listesinde sürpriz bir ismin olduğu belirtiliyor. Ayrıntılar burada...

Sarı-kırmızılılar transferde büyük oynuyor... Aslan, Heerenveen'in 20 yaşındaki yıldızı Djuricic'le yakından ilgileniyor. Sırp futbolcu müthiş asist yeteneğinin yanı sıra golleriyle de büyülüyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda transfer atağına kalkan G.Saray'ın listesinde bir de sürpriz isim var: FILIP DJURICIC... Kızılyıldız altyapısında yetiştikten sonra 1 senesini Olympiakos'ta geçiren Sırp futbolcu ardından Hollanda'nın Heerenveen ekibine transfer oldu. Burada oynadığı futbolla hemen fark edilen 20 yaşındaki futbolcu G.Saray'ın da radarına girdi. Dünya futbolunu yakından takip eden Fatih Terim de Djuricic'in adını yönetime bildirdi. Sarı-kırmızılı yönetim gelecek adına büyük bir yatırım olan Sırp futbolcu için atağa kalktı.

İSTATİSTİKLERİ GÖZ KAMAŞTIRICI

Filip Djuricic geçtiğimiz sezon Heerenveen formasıyla toplam 46 maça çıktı. Rakip ağları 13 kez sarsan Sırp futbolcu 20 de asist yaparak takımının hücum gücünün 'lokomotif ismi' olmayı başardı. Bir sezon parlayıp sönen 'genç yıldız adaylarının' aksine, Djuricic performansını sürekli hale getirmiş bir futbolcu.

20 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 29 maçta 9 gol atarken, 6 da asist yaptı. 'Sırbistan'ın Kaka'sı' olarak ünlenen ve her iki kanatta görev yapabilen genç oyuncu için G.Saray yönetimi çalışmalarını hız kesmeden yürütüyor.

TERİM'DEN SİNYAL!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanya ile oynanan hazırlık maçı sonrası açıklamasında satır arasında isim vermeden Filip Djuricic'i işaret etmişti. Tecrübeli çalıştırıcı "En faydalı olacak, bize seviye atlatacak oyuncuları seçmeye bakıyoruz. Ve ekonomik olarak mümkünse de geri dönüşü olan oyuncular..." demişti. Fatih Terim'in 'Ekonomik olarak geri dönüşü olan oyuncular" ifadesiyle Djuricic'i kast ettiği, Sırp yıldızın önümüzdeki yıllarda çok daha yüksek rakamlara satılabileceği belirtiliyor.

VAN BASTEN MİLAN'A ÖNERDİ


Heerenveen'in hocası Marco Van Basten, Djuricic'i kısa süre önce efsane olduğu kulüp Milan'a tavsiye etmişti. Hollandalı çalıştırıcı, Milan'ın patronu Silvio Berlusconi ile yediği bir akşam yemeğinde Milan'ın Djuricic'i kaçırmaması gerektiğini söylemişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları