İtalya'da tüm manşetlerde Sneijder!..

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı için Juventus iddiaları gün geçtikçe güçleniyor. Manşetler Sneijder'i konuşuyor...

Galatasaray'daki geleceği uzun süredir speküle edilen Wesley Sneijder için İtalyan basınındaki çeşitli kaynaklarda yine iddialı haberler yer aldı.

Corriere dello Sport'un haberine göre; Hollandalı yıldızın en büyük talibi olarak gösterilen Juventus'da CEO Beppe Moratta'nın, orta sahaya yapmak istedikleri takviye için, tecrübeli oyuncuyu kısa süreli çözüm olarak gördüğü kaydedildi. Siyah-beyazlı kulübün Sneijder için yakında zamanda ciddi girişimler yapabileceği ifade edilirken, Juve'nin alternatifleri olarak ise Bayern Münih'ten Xherdan Shaqiri ile Newcastle United'dan Hatem Ben Arfa gösterildi.


La Gazzetta dello Sport ise, Juve'de teknik direktör Massimo Allegri'nin bir oyun kurucu istediğini ve transfer piyasasındaki en uygun isim olarak Sneijder'in görüldüğünü yazdı. Galatasaray'ın da içinde bulunduğu ekonomik koşullarda, oyuncuyu elden çıkarabileceğine vurgu yapıldı. Sneijder'in maaş ödemelerinin aksamasının da, ayrılığa sebep olarak konuların başında geldiği belirtildi.

Galatasaray ile kontrat uzatma görüşmeleri de yapan Sneijder'in ismi daha önce Manchester United, Chelsea ve Milan ile de anılmıştı.


ENGİN: "SNEIJDER TATİLE DÖNER"



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları