Jose Mourinho, Igor Tudor'u ipten aldı!

Galatasaray'ın başında henüz büyük maçlarda 3 puan yüzü göremeyen Igor Tudor ile M.United'da ezeli rakiplerine karşı deplasmanlarda kazanamayan Jose Mourinho'nun kötü istatistikleri bir hayli dikkat çekti.

Geçtiğimiz sezon Jan Olde Riekerink'in yerine göreve gelen ve özellikle büyük maçlarda aldığı başarısız sonuçlarla hedef tahtasına oturtulan Igor Tudor, bu sezon da aynı çizgisini sürdürürken Hırvat teknik adamın TT Stadı'nda Fenerbahçe'yi yenememesi ve Trabzonspor deplasmanından çıkamaması camia tarafından bir hayli eleştirilmişti. 

TUDOR BÜYÜK MAÇLARI ÇIKARAMIYOR MOURİNHO İSE...

Cuma günü Gençlerbirliği'ni 5-1'lik skorla geçerek üstündeki baskıyı atan ve 18'inde Başakşehir'le kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Igor Tudor milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek isterken, Tudor'un büyük maçlarda yaşadığı sıkıntıyı Manchester United'ın dünyaca ünlü hocası Jose Mourinho'nun da yaşaması ilginç bir tesadüfü gözler önüne serdi. Son oynanan Chelsea karşılaşmasında rakibine 1-0'la boyun eğen Mou, United taraftarlarını bir hayli üzerken, 54 yaşındaki deneyimli çalıştırıcının iki sezondur ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlara karşı deplasman galibiyetinin bulunamaması dikkat çekiyor.

Geçen sezon şampiyon Chelsea, ikinci olan Tottenham, M.City, Liverpool ve Arsenal'e deplasmanlarda diş geçiremeyen Mourinho'nun United'ı bu sezon da henüz ezeli rakiplerine karşı galibiyet göremezken, Portekizli hocanın 4 hafta sonra Arsenal deplasmanında nasıl bir performans ortaya koyacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda.

İşte Jose Mourinho ile M.United'ın ilk 5'teki takımlara karşı deplasman karnesi…

Geçen sezon

Chelsea: 4 M.United: 0
Tottenham: 2 M.United: 1
M.City: 0 M.United: 0
Liverpool: 0 M.United: 0
Arseneal: 2 M.United: 0

Bu sezon

Liverpool: 0  M.United: 0
Chelsea: 1 M.United: 0

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları