Kaptan'a yeni sözleşme

Kontratı 2013 yılında sona erecek olan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu ve kaptanı Arda Turan için yeni sözleşme teklif edilecek.

Sarı-Kırmızılı yönetim, önümüzdeki hafta Arda'yla masaya oturarak, 2013 yılında bitecek olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatma teklifinde bulunacak.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamayan Arda Turan, sık sık özel hayatıyla gündeme gelmişti. Kaptanlığı bile tartışılmaya başlanan yıldız futbolcunun, ligin bitmesiyle birlikte ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak Fatih Terim’in teknik direktörlüğe gelmesinin ardından, Kaptan takımda kalma kararı aldı. Arda, Terim’le birlikte adeta yeniden doğdu. Yönetim de yıldız futbolcunun sözleşmesini uzatmak için kolları sıvadı.

Atletico kapıyı çaldı ama...

Arda’nın kontratı 2013 yılında bitecek. Kaptan, sözleşmesi gereği yeni sezonda yıllık 2 milyon Euro, 2012-2013 sezonunda ise 2.5 milyon Euro kazanacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, önümüzdeki hafta Arda’yla masaya oturarak sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatmak için senelik 3 milyon Euro önerecek. Bu arada Atletico Madrid’in, yıldız futbolcu için hafta başında Galatasaray’ın kapısını bir kez daha çaldığı öğrenildi. İspanyol ekibinin bonservis bedeli olarak 14 milyon Euro teklif  ettiği ancak yönetimin görüşme bile yapmadan bunu geri çevirdiği kaydedildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları