"Kavuşamayan sevgililer gibi..."

Faslı futbolcu Nordin Amrabat'ın, Radyospor'a yaptığı ayrılık açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. İşte yaşanan gelişmeler...

Kayserispor'un Faslı yıldızı Nordin Amrabat'ın Galatasaray hakkında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Oyuncunun sözlerine itirazlar gelince ses kaydı yayınlanarak açıklamaların doğru olduğu ispatlandı.

Sarı-kırmızılı takımda oynamak ve parçalı formayla Türk Telekom Arena zeminine çıkmak için adeta can atan yetenekli futbolcuya Kayseri cephesinden tepki geldi.

Amrabat'ın açıklamalarının önemsiz olduğunu belirten Genel Menajer Süleyman Hurma, "Amrabat'tan beklentimiz, kendisini yeniden özür dilemek zorunda bırakmamasıdır. Devre arasında benzer olay oldu, sonunda geldi bizden özür üstüne özür diledi. Yönetimden, camiadan, hocadan ve affedilerek yeniden oynadı." şeklinde konuştu.

Hurma'nın açıklamalarının ardından Kayserili taraftarlar da Amrabat'ın sözlerinin yanlış olduğunu belirterek, sosyal ortamda eleştiride bulundular. Amrabat için, "Battıkça batıyorsun. Yarın Kayserispor taraftarlarının yüzüne nasıl bakacaksın. Bu Kayserispor taraftarı seni bir kez daha affetmez" ifadelerine yer verilirken, Hurma ise oyuncunun ısrarla takımda kalacağını söylemekten geri kalmadı.

AMRABAT NE DEMİŞTİ? TIKLAYIN...

Galatasaray taraftarları ise Amrabat'ın bu ani çıkışa karşısında oyuncuyu adeta sahiplendi. Faslı oyuncu hakkında mikro blog sitesi twitter üzerinden yapılan yorumları sizler için bir araya getirdik...

@sidargokce: "Amrabat'ın sözleri yürek dağlayıcı ulan. Direne direne kazan be Amrabat. Aslanım benim. İnsan insanın kölesi olamaz."

@DogukanGurkan: "Amrabat ile görüştüğümüzü borsaya bildirmeden önce, Fenerbahçe Hurma ile anlaştığını borsaya bildirmeli.Olası bir transfer anca böyle olur."

@cislampolat:
"Amrabat sen gelmek istiyorsun da bize kayseriden pastirma bile satmazlar"

@furkanbilgili10: "Yani Amrabat için Türkiye'den gelen transfer teklifleri reddedilir, Avrupa'dan bir şekilde takım bulunur. Bunu Süleyman Hurma yapar."

@murselsevim:
"Amrabat'ın açıklamalarında ince bir detay var, diyor ki: "Kulübüm de çok iyi bonservis bedeli alacak, niye satmak istemiyorlar anlamıyorum."

@mehmetcanoz7:
"kavuşamayan sevgililer gibiyiz be AMRABAT!"

@Kamil_Er: "Amrabat yine Galatasarayda oynamak istedigini söylemis. Akilli adam bir baska oluyor :-)"
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları