Kazanalım, grupta lider olalım!

Galatasaray, D Grubu'ndaki 4. maçında bu akşam Schalke 04'ü yenerek 3 puanın sahibi olmayı ve liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, D Grubu'ndaki 4. maçında bu akşam Schalke 04'e konuk olacak.

Grupta birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet alarak topladığı 4 puanla üçüncü sırada bulunan Cimbom, kazanması halinde 5 puanı olan Schalke'yi geçerek ikinci sıraya yükselecek. Porto da evinde Lokomotiv Moskova'ya yenilirse, Galatasaray lider olacak. İki takım arasında İstanbul'da oynanan maç, 0-0 bitmişti.

LOKOMOTIV PORTO'YA KONUK

Grubun diğer maçında lider Porto ilk üç haftada puan alamayan Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek. Porto'nun kazanması, Galatasaray'ın da Schalke'yi yenmesi halinde sarı-kırmızılılar son iki maçlar öncesi grup 3.'lüğünü garantileyecek. Bu takdirde ilk ikiye giremese bile UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek

100. ZAFER PEŞİNDE

Türkiye'nin Avrupa'da en başarılı takımı olan UEFA ve Süper Kupa'lı Galatasaray, Schalke karşısında 275. sınavına çıkacak. Geride kala n 274 mücadelede 99 galibiyet elde Cimbom, 72 beraberlik alırken, 103 kez ise sahadan yenik ayrıldı.

ALMAN TAKIMLARI ILE 30. KAPIŞMA

Cimbom, Alman takımları ile 30. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarında 15 kez eşleştiği Alman kulüplerine karşı bugüne kadar 29 maçta 7 galibiyet, 13 beraberlik, 9 yenilgi yaşadı.?

Cimbom son 4 resmi maçını kazanamadı. Ligde Bursaspor (1-1) ve Fenerbahçe (2-2) ile berabere kalıp, Evkur Malatyaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Terim'in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi'nde ise Schalke ile İstanbul'da golsüz berabere kaldı.?

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları