Keita'nın menajeri geldi

Galatasaray'ın transferi için çalışmalarını sürdürdüğü Keita konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transfer için bugün bir görüşme yapılacak, detaylar burada...

Galatasaray'ın transferi için çalışmalarını sürdürdüğü Keita konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'in da onay verdiği Keita için Al Sadd ile görüşme halinde olan Fildişili oyuncuyu kiralamak isteyen Galatasaray, oyuncunun menajeri ve amcası Alfred Obrou ile bir görüşme yapacak.

Keita'nın menajerinin ortağı ve Türkiye temsil hakları ile ilgilenen Marc Guy'un "Keita, Türkiye'ye gelirse Türkiye'de Galatasaray forması giyer. Kendisi de Galatasaray'a dönmeyi istiyor" açıklaması Türk spor basınında bomba etkisi yaratmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Keita'nın menajeri bugün İstanbul'a gelerek başkan Ünal Aysal'ın butik oteli Les Ottomans'ta sarı-kırmızılı yöneticiler ile bir görüşme yapacak.

Keita'nın bir diğer talibi Mersin İdman Yurdu da gelişmeleri yakından takip ediyor.  Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Galatarasay'dan Katar Ligi ekiplerinden Al Sadd'a transfer olan ve burada sergilediği performansla göz dolduran Keita'yı kadrolarında görmek istediklerini söyledi.

Bu kapsamda geçen haftalarda bir grup yöneticinin Katar'a giderek transfer çalışmalarını başladığını, ancak gelinen süreçte bazı basın yayın organlarında Keita'ya başka kulüplerin de talip olduğu yönünde haberler çıktığını belirten Kahramanlı, ''Keita'nın menajeri bugün Türkiye'ye gelecek. Arkadaşlarımız menajer ile muhtemelen İstanbul'da da görüşecek. Ona göre de Keita'yı renklerimizde görüp göremeyeceğiz belirginleşecek. Ama ne olursa olsun, çalışmalar 1-2 güne kadar netleşir. Ya transfer olur ya da bu defteri kapatırız. Çünkü bizim beklemeye fazla tahammülümüz yok.''
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları