Kendisi küçük oyunu büyük!

Her geçen yıl futboluna bir şeyler katan ve Kasımpaşa maçına 2 asistle damga vuran Emre Çolak'a övgü yağıyor. Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın ve Hakan Ünsal ne dedi?

Emre Çolak... Florya'nın Türk futboluna kattığı son yetenek. Geçen sezon Fatih Terim'in Arena'daki Fenerbahçe derbisinde gün yüzüne çıkardığı genç futbolcu, her geçen gün performansını biraz daha yükseltiyor. Kendisini fiziksel olarak da geliştiren 21 yaşındaki oyuncu, Kasımpaşa maçına yaptığı iki asistle damga vururken, otoritelerden de tam not aldı. İşte o yorumlardan bazıları:

'Futbol resitali yaptı'

Rıdvan Dilmen (NTV Spor): Maçın kaderini değiştiren iki adamdan biri; yüzde yüz Emre. Futbol resitali yaptı. İnanılmaz bir top oynadı. Hayran oldum. Ne kadar genç olursan ol, kısa mesafede çalım atmak, tekrar geri dönmek, topu ters tarafa oynamak kolay işler değil. Böylesine genç bir oyuncunun bu kadar oturaklı olması, pas yapması... Selçuk'un bile önüne geçti bu maçta. Fatih Terim, Türk futboluna Emre diye bir oyuncu kazandırdı. Çalım atan bir oyuncu, topa da iyi vuruyor. Benzetme muazzam, tıpkı UEFA şampiyonluğundaki Emre Belözoğlu'nun pozisyonuna gelmek üzere.

Sergen Yalçın (Habertürk):
"...Emre Çolak ise müthiş performans ortaya koydu. Geçen sezon bıraktığı yerden devam ediyor. Takımına çok önemli katkılar sağlıyor."

Hakan Ünsal (Hürriyet):
"Lakap olarak bücür denilebilir ama oynadığı oyun büyüktü. Beyni ayaklarına hükmederken aynı zamanda maça da patronluk yapıyordu. Sakinliği, özgüveni ve mücadelesi ile maçın yıldızı oldu."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları