Kostas Mitroglou için ayrılma planı

Avusturya kampının ardından Fatih Terim, Mitroglou'nu gözden çıkardı... Olympiakos'un daha önce geri çevrilen '2 milyon euro'sunu biz, 600 bin euro'sunu siz ödeyin' teklifinin kabul edilmesi düşünülüyor..

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken forvet hattına yapılacak takviye için girişimler hız kazanırken bir yandan da takımda istenmeyen futbolcularla ilgili gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların geçtiğimiz sezonun devre arasında Marsilya'dan kiraladığı Kostas Mitroglou, gelecek sezon kadroda düşünülmüyor. Yunan golcüyle yolları ayırmak isteyen Galatasaray, Olympiakos'tan gelen teklif üzerine oyuncuyla görüşme yapacak.

Yunan kulübü, Kostas Mitroglou'ya 1 milyon euroluk teklif yaptı. Sarı kırmızılılardan gelecek sezon 2,6 milyon euro garanti ücret alacak olan golcüyle yapılacak görüşmede Olympiakos'a gitmesi için Mitroglou'ya 600 bin euro ödeme teklifi de yapılacak. Takımdan ayrılmak istemeyen Mitroglou'nun menajeriyle yapılacak görüşmede oyuncu cephesi ikna edilmeye çalışılacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları