Krasic Galatasaray'a mı?

Fatih Terim transfer çalışmalarına son sürat devam ederken, dış basında da Galatasaray isimleri duyulmaya devam ediyor. İşte son gelişmeler...

Transfer döneminin resmen start almasıyla birlikte iddialar da havada uçuşmaya başladı! Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ın da Juventus'un Sırp yıldızı Milos Krasic ile yakından ilgilendiği ve bu transfer için önümüzdeki hafta Torino temsilcisine resmi teklif sunacağı haberleri şimdilik yerini bulmadı.

Galatasaray Asbaşkanı Ali Dürüst, Milos Krasic için bir girişimlerinin olmadığını belirtirken; "Önceliği yerli oyuncular üzerinde olmak üzere bir takım çalışmalarımız var ancak bu konuda bir tasarrufumuz bulunmuyor." ifadelerini kullandı.

Türk spor basını, Galatasaray'ın Milos Krasic'in transferini bitirerek ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer çalımı atacağını duyurmuştu ancak sarı-kırmızılı kulübün transferdeki tek patronu Ali Dürüst'ün açıklamaları hem ülke basınında hem de İtalyan basınında bu konuda çıkan Krasic - Galatasaray eksenli haberleri ortadan kaldırdı.

TUTTOSPORT DİYOR Kİ...


İtalyan basınının önemli organlarından olan Tuttusport, Galatasaray'ın Felipe Melo'nun bonservisini almak istediğini belirtirken; Brezilyalı yıldızın da Türk spor basınına yaptığı açıklamalardan çeşitli pasajlar alarak haberini destekledi. Krasic - Galatasaray eksenli haberlerin farklı yansımasının temelinde yatan neden ise; Juventus'un Borussia Dortmund'dan Mario Götze'yi transfer etmek istemesi olarak gözüküyor.

ASIL PLAN GÖTZE! İŞTE O YÜZDEN MELO VE KRASİÇ...

Dortmund'un Götze için Juventus'tan 29 milyon euro bonservis bedeli talep etmesi; Torino temsilcisini alternatif arayışlara itti. Bu alternatif arayışlarının temelini ise Melo ve Krasiç oluşturuyor! Melo için Galatasaray'dan 13 milyon euro alacağını hesap eden Juventus, Krasiç'i de 15 milyon euro bonservis bedeli ile satarak Mario Götze'nin bonservis ücretini karşılamak istiyor.

Krasiç ve Melo'nun bonservis ücretlerinde beklenenden daha az miktarda anlaşma sağlanması halinde de Juventus'un bir alternatif planı daha bulunuyor. Bu planında Grosso, Amauri ve Iaquinta'nın satışından elde edilecek rakamın Melo ve Krasiç'ten gelmesi planlanan rakamın üzerine eklenmesi ile gerçekleşeceği öngörülüyor.

İŞTE KRASIC BÖYLE BİRİ...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları