Kulübede oturmak istemiyor

Galatasaray’da son haftalarda yedek kalan Podolski’nin rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Milli maç arası ekstradan iki gün daha izin alarak dört günlüğüne ülkesine giden Alman yıldızın kulübede oturmayı kabullenemediği bildirildi.

Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski keyifsiz günler geçiriyor. Yıldız futbolcunun özellikle son Başakşehir maçında kulübeye çekilmekten dolayı büyük rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

Milli maç arasında iki günlük izne ek olarak iki gün daha izin alıp ülkesinin yolunu tutan tecrübeli futbolcunun yedek kalmayı kabullenemediği belirtildi.

Türk Telekom Arena’daki Başakşehir maçında Jan Olde Riekerink, beklentilerin aksine Podolski’nin yerine Sinan Gümüş’le maça başlamış ve yine Alman futbolcu sahaya girmek için 78 dakika beklemişti. Podolski’nin maçtan sonra da son derece moralsiz olduğu dikkatlerden kaçmamıştı.

Fenerbahçe maçında mutlaka oynamak isteyen tecrübeli futbolcunun yine kulübeye çekilme endişesi geçirdiği ve bu yüzden moralsiz olduğu bildirildi.

3’lü orta saha ile Kadıköy’e gitme düşüncesi içinde olan Riekerink’in ön tarafta Bruma-Sneijder ve Eren’den vazgeçmeyeceği ve piyangonun büyük ihtimalle Podolski’ye vuracağı tahmin ediliyor.

Bu durumda Alman yıldızın memnuniyetsizliği de tavan yapacak. Bu Galatasaray’da yeni bir krizin çıkmasına neden olabilecek.

Poldi’den yardım eli

Milli arada verilen arada ülkesine giden Lukas Podolski, Almanya’da etkinlik etkinlik gezdi. Yıldız futbolcu son olarak bir hayır işinde boy gösterdi. Kendi vakfıyla kanserli çocuklara el uzatan Galatasaraylı oyuncu, 30 bin euroluk bağışta bulundu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları