Kulübedeki kaptan!

Galatasaray'da Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transfer olmasının ardından kaptanlık pazubandını kimin takacağı konusu da merak edilmeye başlandı.İşte detaylar...

Galatasaray'da Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transfer olmasının ardından kaptanlık pazubandını kimin takacağı konusu da merak edilmeye başlandı.

Kaptanlık için adı geçen Sabri, Servet gibi isimlerden biri daha fazla ön plana çıkıyor o da Ayhan Akman... Fatih Terim'in de Ayhan için 'olabilir' ifadesini kullanması bu ihtimali güçlendirdi.

Galatasaray'ın yeni sezonda kaptanlık görevini üstlenmesi beklenen Ayhan Akman'ın takımda forma pozisyonunun oldukça az olması ise kafalardaki soru işaretlerini arttırıyor.

Fatih Terim'in orta sahayı Selçuk İnan ve Felipe Melo üzerine kuracak olması, Ayhan Akman'ı da zorunlu olarak yedek kulübesine mahkum edecek. Sürekli oynayan bir futbolcuyu kaptanlık pazubandı vermenin planlarını yapan Fatih Terim'in favorisi ise Servet Çetin...

Uzun yıllar A Milli Takım'da da beraber çalıştığı Servet Çetin'i birinci kaptan yapmak isteyen Fatih Terim, Sabri Sarıoğlu ve Ayhan Akman'ı ise ikinci ve üçüncü kaptanlık ile görevlendirmeyi planlıyor. Terim'in öncelikli olarak Servet ve Sabri de karar kılmasındaki ana etken olarak iki futbolcunun da düzenli olarak takımda forma giyecek olması gösteriliyor.

Geçen sezon Galatasaray taraftarının en fazla tepki gösterdiği iki isimden biri olan Ayhan Akman'ın sezonun sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı formaya veda etmesi bekleniyordu ancak Fatih Terim'in takımın başına geçmesiyle tecrübeli futbolcunun da kaderi bir anda değişti.

Terim'in Ayhan Akman'ı birinci kaptan olarak görevlendirmemesinin altında yatan nedenlerden birinin de sarı-kırmızılı taraftarların tecrübeli futbolcuya karşı almış oldukları tavır olarak gösteriliyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları