Larsson ve Kallström için İsveç çıkarması

Galatasaray'da transfer çalışmaları dört koldan devam ederken; Fatih Terim'in İsveç - Finlandiya maçını izlemek için İsveç'e gitmesi bekleniyor.

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray, İsveç çıkarmasına hazırlanıyor.  Sebastian Larsson ve Kim Kallström ile yakından ilgilenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bu iki oyuncuyu da izlemek için yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile birlikte İsveç'e hareket edecek.

EURO2012 Elemeleri'nde İsveç ile Finlandiya arasında oynanacak olan maçı izleyecek olan Terim'in Kallström ve Larsson konusundaki kararını önümüzdeki günlerde vereceği belirtildi. Öte yandan Kallström ve Larrson hamlelerinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kim Kallström, İsveç basınına yaptığı açıklamada transferi ile ilgili kararı Lyon'un vereceğini belirtirken; "Şu anda bazı teklifler var ve bu teklifler benden önce Lyon ile alakalı bir durum. İsveç ile kritik bir Finlandiya maçına çıkacağım ve önümüzdeki hafta belirsizliklerin çözüleceğini düşünüyorum" dedi.

Galatasaray'ın hedefinde olan bir diğer İsveçli Sebastian Larsson'nun da Ada'daki talipleri her geçen gün artmaya başladı. Birmingham ile olan sözleşmesi sona eren İsveçli futbolcu için Blackburn Rovers ve Wigan başta olmak üzere QPR ve Galler temsilcisi Swensea'nin de nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

İsveçli oyuncunun menajeri Per Jonsson daha önce yaptığı açıklamada, Sebastian Larsson'un transferi için Galatasaray ve Blackburn Rovers ile görüşme halinde olduklarını dile getirmişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları