Leipzig olmadı rota Florya

Alman basını, Naby Keita'nın devre arasında Leipzig'in kapısından döndüğünü yazdı. Haberde; Keita'nın yaz transfer döneminde Galatasaray'a gidebileceği iddiası da yer aldı.

Liverpool'da bu sezon formaya uzak kalan ve Galatasaray'ın gündemine gelen Naby Keita'nın ocak ayı transfer döneminde Leipzig'in kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Alman Bild Gazetesi'nin haberinde; Bundesliga ekibinin Keita ile anlaştığını ancak Liverpool Menajeri Jürgen Klopp'un zorlu fikstürden dolayı transfere izin vermediği vurgulandı. Haberin devamında ise; Gineli orta sahanın yaz aylarında İngiliz ekibinden ayrılacağının altı çizildi.

Almanlar, bu sezon şampiyonluk yarışına ortak olan Borussia Dortmund'un da 28 yaşındaki orta saha ile ilgilendiğini ancak Galatasaray'ın da listesinde bulunan Keita'nın yaz transfer döneminde Türkiye'nin yolunu tutacağını iddia etti. Lucas Torreira'ya Milan'ın talip olması ve Uruguaylı oyuncunun yeniden İtalya'ya dönmek istemesi halinde Galatasaray'ın ilk tercihi Keita olacak. Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Keita'yı bonservis ödemeden transfer etme şansına sahip.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları