Levent Tüzemen: "Bunlar Galatasaraylı falan değil"

Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, sarı kırmızılı takımın gündemini değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı saha dışına çekme çabası her geçen gün artarak devam diyor. A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulunurken Fenerbahçe'ye tepki gösterdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"BEN BUNLARIN GALATASARAYLI OLDUĞUNA İNANMIYORUM"

"Mauro Icardi bir değer, bir fenomen. Galatasaray'a kazandırdıklarını saymakla bitiremeyiz. Adam suyunu bile Galatasaray kupasıyla içiyor ya! Adama sen top getirebiliyor musun? Sakat sakat gol kralı oldu mu? Oldu. Galatasaray'ı şampiyon yaptı mı? Yaptı. İkinci yılında 45 resmi maç, 41 gole katkı. Eleştirin beyler eleştirin, devam edin. Sosyal medyadaki asalaklar, her şeyi çok iyi biliyorsunuz. Ben bunların Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum."

"UEFA'NIN HAKEMLERİNİ DE VURA VURA AŞAĞIYA İNDİRİN"

"Süper Lig'de Galatasaray'ın 12 sarı kartı, Fenerbahçe'nin 13 sarı kartı var. Avrupa'da Galatasaray'ın 3 sarı kartı, Fenerbahçe'nin 9 sarı kartı bir kırmızı kartı var. O zaman UEFA'nın hakemlerini de vura vura aşağıya indirin."

"TFF, ACUN ILICALI'YA HESABINI SORMALI"

"Acun Ilıcalı'nın açıklamaları, tehdit içeren bir açıklama. TFF bunun hesabını sormalı. Geçen yıl da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ne dedi? 'Hakemleri gördüğünüz yerde fotoğraflarını çekin' dedi. O MHK yok, o TFF de yok? Ne oldu şimdi?"

"GOOGLE'A GİRİP BAKTINIZ MI?"

"Ali Koç, İbrahim Hacıosmanoğlu seçilmeden önce 'Bu seçim bizim için yok hükmündedir. Bu seçim değil, seçindir' demişti. Nasıl oldu şimdi TFF ile olan ilişkiler? MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu. Arka tarafı kazırsak neler çıkıyor, baktınız mı? Google'a girdiniz mi? Alemler falan? MHK'nın iki zayıf dönemi vardır, o da Ferhat Gündoğdu dönemleridir. Ne hakemlik yapmış da buralara geliyor? Arkasından birileri yönetiyorsa orayı bilemem."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları