Liverpool, kombine satışını tetikliyor

Yeni sezon öncesi Fatih Terim yönetiminde kadrosunu Selçuk İnan, Johan Elmander ve Tomas Ujfalusi gibi yıldızlar ile takviye eden Galatasaray'da kombine satışlarına da ilgi her geçen gün artıyor.

Galatasaray'da kombine kart satışları devam ediyor. Yeni sezon öncesi Fatih Terim yönetiminde kadrosunu Selçuk İnan, Johan Elmander ve Tomas Ujfalusi gibi yıldızlar ile takviye eden Galatasaray'da kombine satışlarına da ilgi her geçen gün artıyor.

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girecek olan Galatasaray'da Liverpool ile yapılacak olan hazırlık maçı da kombine satışlarını tetikliyor. Kulübümüz kombine satışı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"28 Temmuz 2011 Perşembe günü oynanacak olan Galatasaray - Liverpool maçı öncesi, bu eşsiz karşılaşma ve tüm Galatasaray maçlarını kendine ait koltuklardan izlemek isteyen taraftarlarımız kombine almak için Türk Telekom Arena’yı ziyaret ediyor. Kombine satışları 5 Ağustos 2011 Cuma gününe kadar Türk Telekom Arena Doğu 1 salonunda devam edecektir."

Galatasaray Kulübü, sezonluk fiyatları 700 TL ile 5 bin TL arasında değişen kombine biletlerin ödemelerinde GS Bonus kredi kartı sahiplerine yüzde 10 indirim ve vade farksız 12 taksit imkanı sağlanıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları