Lyon indirime giderse; Kallström ASLAN...

Fatih Terim'in ısrarlı bir şekilde istediği Arjantinli orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso için girişimleri olan Galatasaray, rotasını yeniden Lyon'un İsveçli yıldızı Kim Kallström'e çevirdi.

Almanya kampına kadar orta saha transferini tamamlamak isteyen Galatasaray'da rota yeniden Kim Kallström'e çevrildi. Terim'in ısrarlı bir şekilde istediği Arjantinli orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso için girişimleri olan ancak bu transferden girişimlerinden olumsuz sonuçla ayrılan Galatasaray'da İsveçli oyuncu Kallström bir kez daha gündeme geldi.

Cambiasso'nun menajeri Peppino Tirri'nin, "Fatih Terim, Cambiasso'yu çok istiyor ancak Cambiasso Inter'den çok mutlu. Ayrıca tek teklif yapan Galatasaray da değil. Avrupa'nın çeşitli takımlarından da ciddi teklif alıyoruz ancak bu durum Cambiasso'nun kararını değiştirmeyecek. Cambiasso, ailesi ile birlikte İtalya'da bir düzen kurdu ve bu düzeni de kolayca bırakacağını düşünmüyorum" dedi.

Cambiasso'nun menajeri Peppino Tirri'nin açıklamalarının Kallström için Lyon ile olan temaslarını yeniden ateşleyen Galatasaray, İsveçli oyuncu için Lyon'un bonservis konusunda indirim yapmasını bekliyor. Lyon ile olan sözleşmesi 2012 yazında sona erecek olan Kallström için 5 milyon avro bonservis bedeli talep eden Lyon, bu bonservis bedelinde indirime gitmesi halinde Galatasaray'ın transferi gerçekleştirmesinin önünde hiçbir engel kalmayacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları