Mahmuti kalacak mı?

Galatasaray Medical Park Sportif Direktörü Murat Tümer, başantrenör Oktay Mahmuti'nin durumunda hiç bir problem olmadığını dile getirdi.

Galatasaray Medical Park'ta yaşandığı iddia edilen Oktay Mahmuti krizi hakkında Murat Tümer açıklamalarda bulundu. Oktay Mahmuti ile herhangi bir sorun yaşamadıklarını ve medyada çıkan 'ayrılık' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Tümer, "Hiçbir sorun yok" dedi.

Mahmuti ile aralarında hiçbir sorunun olmadığını dile getiren Galatasaray Medical Park Sportif Direktörü Murat Tümer, "Oktay hoca ile daha önceden de görüşerek anlaşmaya varmıştık. Şimdi ise ufak bazı pürüzler var, onları da halledeceğiz. Hocanın takımdan ayrılması gibi bir durum şu anda mümkün değil." dedi.

EUROLEAGUE KONUSU...

Galatasaray'a Euroleague'ye başvurduğunu ve bu konuda gelecek olan sonucu beklediklerini ifade eden Tümer, "Bu konuda bir başvurumuz oldu ve sonucunu bekliyoruz. Büyük ihtimalle Galatasaray'ın da Euroleague'e eleme turundan katılacağını düşünüyorum. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yine bir süre yurtdışı seyaheti bizi bekliyor. Euroleague olmazsa Eurocup'a katılacağız ve mücadelemizi orada sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

LAKOVIC KALACAK MI?

Andric ile yolların ayrılmasından sonra Lakovic'in de takımdan gönderileceği yolunda çıkan haberleri yalanlayan Tümer, Lakovic ile kapalı bir sözleşmelerinin bulunduğunu ve oyuncunun ayrılmak istemesi durumunda bunu yönetimin değerlendirip bir karar vereceğini belirterek, "Lakovic'in 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Şu ana kadar kendisinden bize ulaşan bir talep bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları