Manchester City'den ayrılma niyetinde

Galatasaray'ın transfer listesindeki isimlerden biri olduğu iddia edilen Manchester Cityli genç oyuncu Abdisalam Ibrahim, takımından ayrılmak isteğini dile getirdi.

-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Ara transfer dönemi öncesi Galatasaray ile ismi birçok kez anılan Manchester City'nin genç ismi Abdisalam Ibrahim, takımından ayrılmak istediğini söyledi.

Manchester City'de oynama şansı bulamayan 22 yaşındaki isim, "Geldiğimde, genç oyunculara yatırım yapıyorlardı ve çok fazla param da yoktu. Şu anda City'ye gelen genç oyunculara üzülüyorum, çünkü hiçbir zaman oynayamıyorlar" ifadelerini kullandı.

Takımdan ayrılma isteğini vurgulayan Ibrahim, "Eğer kulüp ayrılmama izin verirse, ayrılacağım. Bu para meselesi değil, mutlu olacağım bir yere gitmeliyim. Kariyerimi geliştirebileceğim ve uzun zaman kalabileceğim bir yere gitmek istiyorum" dedi.

NORVEÇ'TE KİRALIK OYNADI!

2007 yılında geldiği Manchester City'de şans bulamayan Roberto Mancini'nin eski öğrencisi, son olarak Norveç Ligi ekiplerinden Stromsgodset'te kiralık olarak forma giydi.

Sezonun ilk yarısını Norveç Ligi'nde şampiyon olan Stromgodset'te kiralık olarak geçirdikten sonra Manchester City'e geri dönen 22 yaşındaki sol bekin ismi Galatasaray dışında Serie A ekiplerinden Roma, Lazio ve Fiorentina ile de anılıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları