Mancini: "Juve için çok maliyetliyim"

Galatasaray eski teknik direktörü Roberto Mancini, İtalya basınına, Juventus'un başına geçeceği haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Serie A ekiplerinden Juventus'ta teknik direktör Antonio Conte'nin görevden ayrılmasının ardından gözler adaylara çevrildi.

Juventus'ta Conte'nin ayrılışının resmileştiği saatlerde kendisinin bu göreve geleceği ile ilgili haberlerle ilgili konuşan Mancini; "Juventus bana hiç teklifte bulunmadı. Belki onlar için fazla pahalı olabilirim" diye konuştu.

Mancini, "Açıkçası uzaktan izlediğim bir konu hakkında yorum yapmam. Takım kendi kabuğuna çekilmişti. Bu da bir problem yaratmış olabilir. Yine de kim Juventus'un daha da güçlenmeyeceğini söyleyebilir ki. Çok güçlü bir takım." diyerek yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Kendi kariyeri hakkında da konuşan Mancini, "Bologna ve Sampdoria her zaman kalbimde olan iki takım. İngiltere ve Türkiye'de çok önemli tecrübeler edindim." diyerek net ifadelerden kaçındı.

JUVENTUS BİR YIL DAHA ŞAMPİYON OLAMAZDI

Antonio Conte'siz bir Juventus'un ardından, Rafael Benitez yönetimindeki Napoli'nin yıldızının parlayacağına ve şampiyonluğa yürüyebileceğine inandığını söyleyen İtalyan teknik adam, "Conte'nin gidişiyle siyah-beyazlı ekipte bir düzensizlik olacaktır. Ancak futbolcular bu problemi hemen çözeceklerdir" dedi.

Son 3 yılda da bunu ispat eden Juventus'un güçlü bir takım olduğunun altını çizen Mancini, "3 yıl üst üste şampiyonluk alan bir takımı çalıştırması Allegri üzerinde bir baskı oluşturmayacaktır. Conte bile kalsaydı, Juventus'un bir yıl daha şampiyon olması zordu" sözleriyle değerlendirmelerini sürdürdü.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları