Mancini'nin gözdesi için yeni teklif

Galatasaray, stoper ihtiyacını İtalya'dan çözmeye kararlı. İtalyan Milli stoper için bir teklif daha masaya konuldu. Ayrıntılar...

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Kadrosunu bir stoperle güçlendirmek isteyen Galatasaray, İtalya'da transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Cagliari ile uzun süredir pazarlık masasında olan Galatasaray, İtalyan milli oyuncusu Davide Astori için yeni teklifini sundu. Birçok kulübün istediği Astori için satın alma opsiyonlu kiralık teklifi verildi. Roberto Mancini'nin ısrarla istediği oyuncu için Galatasaray, yarım sezonluk kiralama için 1.5 milyon euroluk cazip bir teklif sundu. Galatasaray, kiralama teklifinin içerisine 6.5 milyon euroluk satın alma maddesi koydurdu.

Cagliari ise bu teklifi yeterli bulmadı. Inter ve Milan'ın da istediği oyuncu için alabileği maksimum bonservis bedelini hedefleyen Sardunya kulübü, ara transfer döneminin sonuna kadar teklifleri dinlemeye devam edeceği ifade edildi.

DAVIDE ASTORI KİMDİR?

Futbola Milan altyapısında başlayan, Pizzighettone ve Cremone'seye kiralanan Astori, Milan formasıyla profesyonel maça çıkamadan 5 milyon euroya Cagliari'ye satıldı.

Cagliari'deki performansıyla İtalyan milli takımına kadar yükselen 27 yaşındaki stoper, İtalya'da çıktığı 156 maçta hiç direkt kırmızı kart görmedi. 33 kez sarı kart gören Astori, 2 kez çift sarı karttan oyundan ihraç edildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları