Marica gündemi ısıtacak!..

Diego Forlan ve Luis Fabiano'dan haber bekleyen Galatasaray'da Ciprian Marica transferi için Fatih Terim'in kararı bekleniyor. İşte haberin detayları...

Galatasaray'da Gheorghe Hagi'nin teknik direktörlük yaptığı dönemde gündeme gelen Rumen forvet Ciprian Marica gündemden düşmüyor. 

Geçtiğimiz günlerde Stuttgart ile olan sözleşmesi feshedilen Marica - Galatasaray eksenli haberleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Başkan Ünal Aysal'ın 'Dünyaca ünlü bir forvet sözü' vermesinin ardından Diego Forlan ve Luis Fabiano ile görüşen Galatasaray yönetimine Ciprian Marica piyangosu vurdu. Rumen golcünün bonservisinin ise 3 milyon avro civarında olduğu haberleri Türk basınında sıkça konuşulmaya başlandı.

26 yaşındaki oyuncunun transferi hakkında dün bir toplantı gerçekleştiren Galatasaray'ın, Güney Amerika'dan gelecek sıcak haberlere göre rotasını çizeceği öğrenildi.

Marica'nın menajerliğini yapan Victor Becali ile de kontak halinde olan Galatasaraylı yetkililerin, Rumen golcünün ücreti hakkında bilgi aldıkları haberleri Rumen basınında yer aldı.

26 yaşındaki Rumen forvetin adı, Gheorghe Hagi'nin teknik direktörlüğü döneminde de G.Saray ile anılmıştı. Hagi, Marica'nın alınmasını çok istemiş ancak eski başkan Polat ve yönetimi bir diğer Rumen Bogdan Stancu'yu transfer etmişti. Marica, 49 kez giydiği Romanya Milli Takımı formasıyla 16 gol kaydetti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları