Matador Riera!

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Albert Riera, Avusturya Kampı'nda sergilediği performansla takım arkadaşlarının beğenisini topladı.

Riera'nın büyük bir ustalıkla sunduğu hareketleri takım arkadaşları tarafından beğeni topladı, alkış aldı.

Taviz vermedi

Galatasaray'ın dün yaptığı çift antremanla çalışmalarını sürdürdü. Sabah idmanında takım arkadaşının darbesi ile gözüne darbe alan ve yere yığılan Sercan Yıldırım'ın tedavisi için sağlık ekibi sahaya girmek istedi. Terim, çalışmayı devam ettirerek, "Girmeyin, bir şeyi yok" dedi. Sercan'a da seslenen Terim, "Hadi Sercan kalk oğlum. Kalk aslanım. Birşeyin yok" diyerek futbolcunun devam etmesini istedi. Sercan da bir süre sonra kendi başına ayağa kalktı ve oyuna devam etti.

Kul hakkı!

Antrenmanda ilginç diyaloglar yaşandı. Top kapma antrenmanı sırasında Necati ile Emre Çolak arasında geçen sohbet antrenmanı takip edenleri güldürdü. Necati topa dokunduğunu iddia edince Emre Çolak, "Abi kul hakkına girer bu" dedi. Culio'nun yerde müdahalesi sonrası ise Emre Çolak bu kez, "Kalk yalancı" diyerek takım arkadaşına takıldı.

Elmander'e ekstra izin

Teknik Direktör Fatih Terim, Avusturya kampına bugün katılması beklenen Johan Elmander'e bir gün daha izin verdi. İsveçli futbolcunun eşinin doğum günü olması sebebiyle Teknik Direktör Fatih Terim'i telefonla aradığı ve tecrübeli teknik adamın bu isteğe olumlu yanıt verdiği ifade edildi.

Kare as geliyor

Cim-Bom'da milli futbolcular kampa bugün katılacaklar. Avusturya kampına 19 kişi başlayan sarı-kırmızılılarda 4 futbolcu daha bugün saha çalışmalarına başlayacak. Yeni transfer Dany ile birlikte Eboue, Selçuk ve Engin bugün Avusturya'ya gelerek kampa katılacaklar.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları