Melo bekleniyor ama, Brezilya...

Galatasaray'ın ön libero mevkisine yapılacak transfer Melo ile birlikte görüştüğü Wellington'dan cevap beklediği iddia edildi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın anlaşıldığını açıkladığı, Fatih Terim'in Felipe Melo ile arasında seçim yapacağı Sao Paulo'dan Wellington ile ilgili Brezilya basınından yeni haberler geldi.

Lancenet'in haberine göre, Sao Paulo'da yeni teknik direktör Paul Autori'nin gelişi ile 'kesinlikle' gözden çıkarılan Sambacı için G.Saray ve Inter hala devrede ve oyuncu bu iki kulüpten birini seçecek. Ayrıca, Sao Paulo'nun Recopa Sudamericana kapsamında 18 Temmuz Perşembe TSİ 03:50'de Corintians ile oynayacağı mücadelenin Wellington'un son maçı olması beklenirken, Brezilyalı oyuncunun önümüzdeki hafta sonuna kadar takımdan ayrılacağı ifade edildi.

İKİ TAKIMDAN DA KİRALIK TEKLİFİ VAR!

Sarı-kırmızılılar ile birlikte Inter'in de kiralık teklifinde bulunduğu ifade edilirken, 22 yaşındaki ismin sezon içinde yapacağı maç sayısına göre satın alma opsiyonunun değişeceği belirtildi. Ancak Wellington'un henüz kararını vermediği de öne sürüldü.

Haberde ayrıca iki ülkenin artılarından bahsedilirken, İtalya'nın daha göz önünde bir futbol ülkesi olduğu, G.Saray'ın ise oyuncuya daha yüksek bir maaş ödemeyi vaat ettiği ifade edildi.

Transferlerdeki son durum ile ilgili de konuşan teknik direktör Autori, "Oyuncuları satma ve yenilerini alma konusunda çalışmalarımız sürüyor. Her kulüp böyle yapar. Çözmemiz gereken çok kontrat var. Herkes takımdan ayrılabilir, her an bir transfer de olabilir" diye konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları