Melo Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

Galatasaray'da transferi resmi internet sitesinde açıklanan Felipe Melo ayağının tozuyla sarı-kırmızılı takımla çalışmalara başladı.

Felipe Melo, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kolları sıvadı ve yeni sezon hazırlıklarına başladı. Galatasaray'ın transferi resmi siteden duyurmasının ardından sabah takımının antrenmanına katılan Felipe Melo, arkadaşlarından ayrı olarak, kondisyoner Scott Piri'nin gözetiminde yeni sezon için hazırlıkları kapsamında çalıştı.

İDMANDAN FOTOĞRAFLAR BURADA...

Melo'nun bir süre takımdan ayrı antrenman yapacağı ve 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalarda yeralacağı öğrenildi.

İstanbul'a gelişte havalimanında gördüğü ilgi karşısında fazlasıyla mutlu olan Melo, teknik heyete Fenerbahçe'ye maçında oynamak istediğini bir kez daha iletti. Ancak teknik direktör Fatih Terim kesin bir dille bu isteğe karşı çıkarak, Melo'nun Süper Kupa Finali'nde yedek kulübesinde dahi olmayacağını bildirdi.

Galatasaray sabah yapılan çalışma ile Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürürken, sarı kırmızılı futbolcular kondısyon çalışmasının ardından taktik prova ile antrenmanı tamamladı. Fiorentina maçında sakatlanan Engin Baytar'ın durumunun iyi olduğu kesinlik kazandı ve yıldız futbolcu taktik çalışmada da yer aldı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları