Melo için teklif yapıldı ve...

Brezilyalı yıldız Melo'nun menajeri dün Galatasaray'ın yaptığı teklifi Juventus'a iletti. Galatasaray transfer için Juventus'tan gelecek cevabı bekliyor.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo ile yakından ilgilenen Galatasaray, yıldız oyuncu için Juventus'tan cevap bekliyor.

Fatih Terim'in 2000-01 sezonunda Fiorentina'yı çalıştırırken tercümanlığını yapan, Galatasaray'daki ikinci döneminde (2002-04) sportif direktörlük görevini üstlenen ve yeni dönemde de Terim ile çalışmaya devam eden Şükrü Hanedar bu transferdeki kilit isim.

Torino'da yaşayan ve çok iyi İtalyanca bilen Hanedar'ın Melo ile Juventus'un yola devam etmeyeceği kararını öğrendikten sonra Galatasaray, Juve'nin 8 milyon Euro değer biçtiği Brezilyalı ön libero için devreye girdi.

MENAJERİ, TEKLİFİ JUVENTUS'A İLETTİ

Juventus, orta sahada Milan'dan gelen Pirlo'nu yanına almayı düşündüğü Leverkusen'li Vidal'ın 8 milyon Euro'luk bonservis bedelini Melo'yu satarak karşılamayı düşünüyor. Galatasaray ile pazarlık masasına oturan Melo'nun menajeri Jose Rodriguez Baster, yıllık 3 milyon Euro'luk teklifi kabul etti ve Juventus yöneticisi Moratta'yı bilgilendirdi. Bu transferin 48 saat içinde netleşmesi bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları