Melo ikiye bölündü

Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı yıldız ve Juve’nin istekleri karşısında bonservis pazarlığını rafa kaldırırken, Napoli’li Gargano ile Gökhan’ın yanı sıra Shakhtar’lı Fernandinho’yla temasa geçti. Ancak Terim, Melo için ısrarını sürdürüyor.

Galatasaray'da Felipe Melo bilmecesi devam ediyor... Brezilyalı yıldızın futbolcu olan kardeşine kulüp bulunmasını şart koşması ve kulübü Juventus'un bonservis bedelini 8 milyon euroya çıkarması sonrası transferi rafa kaldıran Sarı-Kırmızılı yönetim, ikiye ayrıldı. Başkan Ünal Aysal ve bazı yöneticiler, Melo'nun akıl almaz taleplerinin bardağı taşırdığını ve G.Saray'ı küçülttüğünü belirterek Sambacı'nın transferine karşı çıkarken Fatih Terim’in yanında yer alan diğer yöneticiler ise hala istekli.

Dürüst, Aysal'ı iknaya çalışıyor

Teknik Direktör Fatih Terim’in yönetimin transferi askıya almasına sinirlendiği ve "Melo'suz büyük sıkıntılar yaşarız. Gerekirse daha fazla fedakarlık yapılır bu transfer bir şekilde bitirilir" dediği öğrenildi. Terim'in isteğini yerinde bulan ve destekleyen 2. Başkan Ali Dürüst de, kiralama yöntemini yeniden gündeme taşıdı. Transferle bizzat ilgilenen Dürüst'ün, "Bonservis pazarlığını bitirdik. Artık kiralama formülünü düşünüyoruz" diyerek de Başkan Aysal ve diğer yöneticileri iknaya çalıştığı öğrenildi.

Terim-Başkan zirvesi bugün

Terim'in bugün Başkan Aysal ile bir araya gelerek Melo'yu istediğini bizzat söyleyecek ve görüşmelerin yeniden başlaması için iknaya çalışacak. Aysal ikna olmazsa da alternatif olarak listede bulunan ve temas kurulan Napoli'li Walter Gargano ve Gökhan İnler’in yanı sıra Shakhtar Donetskli Fernandinho'dan biri bitirilmeye çalışılacak. Uruguaylı Gargano'nun Devler Ligi nedeniyle Cim-Bom'a sıcak baktığı ancak 9.5 milyon euroluk bonservisinin sorun olduğu bildirildi. Fernandinho'yu ise Luce bırakmaya sıcak bakmıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları