Melo: "Lütfen engel olmayın"

Uzun bir aradan sonra sahalara dönen Melo, kendisini riske atmak istemeyen hocasına "Beni bu maçta göremeyecekseniz hangi maçta göreceksiniz?" yanıtını verdi...

Belinden ameliyat olduktan sonra mucizevi bir şekilde 51 gün sonra sahalara dönen Felipe Melo'nun formayı nasıl kaptığının perde arkasını Sabah Gazetesi aralıyor.

Bu hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Melo, sadece iki idmana çıkmasına rağmen Manisaspor maçında oynamak istedi. Brezilyalı yıldızın bu isteğini teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve kulüp doktoru Yener İnce önce kabul etmedi.

Felipe Melo, "Kendimi iyi hissediyorum. Güçlüyüm ve oynamaya hazırım" diyerek ısrar etti. "Tamam seni kadroya alacağız ve son 10-15 dakika duruma göre bakarız" cevabı da Melo'yu memnun etmedi. Brezilyalı oyuncu "Beni bu maçta göremeyecekseniz hangi maçta göreceksiniz? Oynamak istiyorum. Lütfen engel olmayın" ifadesiyle forma için bastırdı.

Hamza Hamzaoğlu da kontrollü oynaması karşılığında Melo'yu Manisaspor maçında ilk 11'e koydu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI, 51 GÜNDE DÖNDÜ
İstanbul'da 23 Şubat'ta ameliyat olan Felipe Melo, 3 gün dinlendikten sonra ülkesi Brezilya'nın yolunu tuttu. Burada gece gündüz demeden hem spor salonu hem de plajda çalıştı. Özel masajlarını da ihmal etmedi. Melo hesaplanandan 20 gün önce takıma döndü.

MELO TRABZON'DA 18'DE OLACAK
Manisa'da 62 dakika oynayan Felipe Melo sınıfı geçti. 51 gün sahalardan uzak kalmasına rağmen agresif futbolundan bir şey kaybetmeyen Melo, Trabzonspor maçının 18 kişilik kadrosunda da yer alacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları