Melo, Milito, Sissoko...

Transferdeki suskunluğunu Gaziantepspor'un başarılı stoperi Dany'yi alarak gerçekleştiren Galatasaray, gözünü forvet hattına çevirdi.

İngiltere Premier Ligi'nde Newcastle United forması giyen Demba Ba'nın menajeriyle görüşen Sarı-Kırmızılı yönetimin, son olarak İnter'in gözden çıkardığı Diego Milito'yu da yeniden listesine aldığı iddia edildi. Özellikle Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmayı planlayan Cim Bom'un İtalyan devi İnter'den ayrılma noktasına gelen Milito'yla ilk teması sağladığı öğrenildi. 33 yaşındaki Arjantinli yıldızı Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği, İnter'in de yeni sezon için bu oyuncuyu düşünmemesinin Sarı-Kırmızılı idarecilerin iştahını kabarttığı bildirildi. Menajerleri aracılığıyla teklif yapılan Milito'nun ülkesinden de öneriler aldığı, ama Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olması sebebiyle Galatasaray'a sıcak baktığı ifade edildi.

Öte yandan Galatasaray'ın bonservisiyle almak istediği Felipe Melo'nun transferinde Brezilya kulüpleri büyük engel oluşturmaya devam ediyor. İtalyan Tuttosport gazetesi, Felipe Melo için Brezilya kulüplerinden Corinthians'ın da Juventus'a teklifte bulunduğunu ileri sürdü. Daha önce Flamengo'nun kadrosunda görmek istediği Melo'nun, Miami'de tatil yaptığı ve tatil sonrası kesin kararını vereceği bildirildi. Sarı-Kırmızılıların Melo'dan olumsuz bir cevap alması halinde Malili orta saha oyuncusu Mohamed Sissoko için Fransiz ekibi PGS'ye 5 milyon Euro'luk bir teklif götürmesi bekleniyor. 27 yaşındaki yıldız, daha önce İngiltere'nin Liverpool ve İtalya'nın Juventus takımlarında forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon başı Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. 1,87 m boyunda olan ve stili ile Vieira'ya benzetilen tecrübeli oyuncu, geçen yıl toplam 30 maçta forma giymiş, 2 de gol atmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları