Melo, Prandelli ile buluştu!..

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun takıma 2 günlük izin vermesi sonrasında yıldızlar soluğu İtalya'da aldı.

Sneijder'in Milano'da menajeri Guido Albers ile buluşup, burada Juventus'un genel direktörü Beppe Marrotta ile bir araya geldiği iddia edildi. Fakat bu iddialara iki taraftan da olumlu veya olumsuz cevap gelmemesi merakın artmasına neden oldu. Ayağındaki nasır yüzünden tedavi görmesi gereken Sneijder'in sürpriz İtalya ziyaretinin altından daha çok dedikodu kalkacak gibi görünüyor.

MELO, PRANDELLI İLE BULUŞTU

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği 2.5 günlük izin sonrasında Wesley Sneijder gibi Milano'nun yolunu tutan bir başka isim olan Felipe Melo'nun burada sürpriz iki ziyaret gerçekleştirdiği bildirildi.

Melo'nun Galatasaray'ın iki eski hocası Roberto Mancini ve Cesare Prandelli ile bir araya geldiği öğrenildi. Mancini ile Melo'nun görüşmesinin kısa süreli olduğu fakat Melo'nun Fiorentina'dan da hocası olan Prandelli ile dertleştiği bildirildi. Galatasaray yönetimiyle herhangi bir konuşma yapmayan Prandelli'nin Melo ile yaptığı görüşmede oldukça sıkıntılı bilgiler verdiği Melo'nun da İtalyan teknik adamın kendisine söylediklerini Abdurrahim Albayrak ile paylaştığı öğrenildi.

2.5 GÜNLÜK İZİN SORGUSU

Öte yandan Galatasaraylı futbolcular Cesare Prandelli'den sonra Hamza Hamzaoğlu'nu da kendi radarına soktu. İtalyan teknik adamı yönetimle karşı karşıya getiren izinler bu kez de Hamza Hamzaoğlu ile yönetimin arasını açtı. Yönetimden habersiz olarak futbolcularına 2.5 gün izin veren Hamzaoğlu'nun, Ali Dürüst tarafından sorgulandığı bildirildi. Genç teknik adamın ise tüm sorumluluğu üzerine aldığı ise gelen bilgiler arasında.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları