Melo'nun alternatifi Nuri!

Galatasaray'ın Felipe Melo transferini sonlandıramaması durumunda Real Madrid forması giyen Nuri Şahin'e yöneleceği iddia edildi.

Aslan'da Melo konusu yılan hikayesine dönmüş durumda. Ancak bu transferin perde arkasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Cimbom Brezilyalı'yı buyük oranda bitirdi. Ancak Real Madrid'in gözden çıkardığı milli oyuncunun ismi ön plana çıkınca Galatasaray, sambacı transferinde 'Tok satıcı' politikasına döndü

Galatasaray'da Melo transferi yılan hikayesine dönmüş durumda. Sarı-Kırmızılılar, her nekedar "Brezilyalı yıldızın transferini kapattık" dese de Juventus ile pazarlıkların devam ettiği belirtiliyor.

Cimbom samcanın bonservisini 6 milyon euroya kadar indirdi. Ancak Cimbom'un Melo konusu kasıtlı olarak ağırdan aldığı ortaya çıktı. İlk etapta Başkan Ünal Aysal, İtalyan ekibinin tavrından rahatsız oldu. Yani bu transferde ipler tamamen Aslan'ın elinde. Melo'nun alternatifi aylar öncesinde belirlendiği için yönetim, bu konuyu hep ağırdan aldı. Sambacının en büyük alternatifi ise Real Madrid'in gözden çıkardığı milli oyuncumuz Nuri Şahin. İspanya'dan gelen haber, Galatasaray'ın elini güçlendirdi.

Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho'dan geldi. Portekizli hoca, Nuri Şahin'in takımdaki işini zor olduğunu belirterek, gidişine yeşil ışık yakmıştı. Daha önce Hamit Altıntop transferi sırasında İspanyol kulübünden "Nuri için ilk görüşmeyi sizinle yapacağız" sözü alınmıştı.

Şimdi Sarı-Kırmızılılar, ABD'de kampta olan Real Madrid'in İspanya'ya döneceği 11 Ağustos tarihini beklemeye başladı. Arsenal'in de Nuri'yi istemesi en büyük engel. Mili oyuncu da kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi nedeniyle de Sarı-Kırmızılıların transferde sıkıntı çekebileceği belirtiliyor. Cİmbom, Nuri'den gelecek habere göre cepte olan Melo defterini yeniden açacak. Ancak tek bir farkla. Daha önce bonservisiyle alınması planlanan sambacı, milli futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi halinde en fazla 1 yıl daha kiralanacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları