Melo'nun menajeri konuştu!

Felipe Melo için menajeri José Rodriguez Baster açıklamalarda bulundu...

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Felipe Melo için menajeri José Rodriguez Baster, Brezilyalı yıldız futbolcunun sarı kırmızılı takımda kalmak istediğini söyledi.

"ŞU ANDA KESİN OLAN TEK ŞEY..."

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Baster, "Geçen sezon Melo, Galatasaray'da muhteşem işler yaptı. Galatasaray'da şampiyonluk yaşadı ve geçen sezon Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu. İstanbul'da ve Galatasaray'da çok mutlu. Dolayısıyla devam etmek istiyor. Size şu an için onun adına söyleyebileceğim tek şey kariyerini Galatasaray'da sürdürmek istemesidir" dedi.

ŞU ANA KADAR GALATASARAY'LA BİR TEMASIM OLMADI

Baster, "Galatasaray'la ücret konusunda bir görüşmeniz oldu mu, beklentiler bir noktada bulaşacak mı?" şeklindeki soruya ise "Şu ana kadar Galatasaray benimle kontak kurmadı. Bir iletişimimiz olmadı. Juventus cephesini bilmiyorum. Kulüpler düzeyinde görüşmeler olabilir. Veya başka görüşmeler; ama Galatasaray'la benimle bir konuşma yapmadı. Galatasaray şu anda bana ne istediklerine dair bir şey söylemedi" diye konuştu.

NAPOLI VE DİĞERLERİ...

İspanyol menajer, Napoli ve Brezilya'dan bazı takımların Melo'ya teklif yaptığı doğru mu?" sorusu üzerine ise  "Melo şu anda tatilde. Juventus'la 2 yıllık anlaşması daha var. Melo, tatilde olduğu için onu arayıp rahatsız etmek istemiyorum. Tatil dönüşü durumu değerlendireceğiz. Bir kez daha söylüyorum, Galatasaray'da devam etmek istiyor. Bu olmazsa diğer seçeneklere bakarız" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları