Mesut kimi örnek alıyor?

Real Madrid'de harikalar yaratan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, çocukluk kahramanı ve idolü olan ismi açıkladı. İşte çok da yabancı olmayan o isim...

Werder Bremen'de oynarken, aldığı birçok cazip teklife rağmen, Real Madrid'in teklifini hiç tereddüt etmeden kabul eden Mesut Özil, aldığı bu kararın arkasında ki asıl nedenin Zinedine Zidane'a olan hayranlığı olduğunu açıkladı.

İspanyol Marca'da da çıkan habere göre, Zidane'ı izlemenin kendisi için büyük bir zevk olduğunu açıklayan 24 yaşındaki Özil, "Zidane benim kahramanımdı. Topla yaptığı artistik hareketlere hayrandım. Ayrıca çok etkilide bir takım oyuncusuydu. Ve eminim ki çok çalışkan bir sporcuydu" diye konuştu.

Mesut, kendini Zidane ile kıyaslamaya kalkanlara ise, "Kendimi asla Zidane ile kıyaslamıyorum, o başka seviyedeki bir futbolcuydu. Dünyanın en iyi futbolcularından biriydi. Ben henüz o seviyede değilim, hala kanıtlamam gereken şeyler var" dedi.

Real Madrid gibi büyük bir kulüpte forma giymenin kendisi için çok büyük bir baskı oluşturmadığını da sözlerine ekleyen yıldız oyuncu Mesut Özil, "Ben bundan 10 yıl önce parklarda nasıl futbol oynuyorsam bugün de öyle oynuyorum. Tek hedefim çıkıp oynadığım futboldan zevk almak ve öyle de oluyor" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları