Metzelder'den Nuri'ye uyarı

Real Madrid'de forma giyen temsilciimiz Nuri'ye, yine kendisi gibi bir dönem Real Madrid ve Dortmund forması giyen Metzelder'den uyarı geldi.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen milli oyuncumuz Nuri Şahin'in forma şansını, kendisi gibi önce Borussia Dortmund sonra da Real Madrid'de top koşturmuş olan Schalke 04'lü Christoph Metzelder değerlendirdi.

AS gazetesine verdiği röportajda Metzelder, Nuri'nin kendisinin de olduğu dönemde henüz 16 yaşındayken Borussia Dortmund forması giydiğini, biraz yavaş olmasına rağmen çok yetenekli bir oyuncu olduğunu dile getirdi. Metzelder'e göre Nuri, yanında Khedira olduğu zaman daha da iyi bir oyuncu haline gelecek.

Nuri'nin Xabi Alonso'ya benzetilmesi hakkında ise; "Xabi gibi stratejist değil. Daha çok Mesut Özil gibi ancak onun bölgesinden daha geride oynuyor." yorumunu yapan Metzelder, Nuri'nin sezon başında formayı kapamamasından dolayı işinin zora girdiğini belirtti; "Real Madrid gibi bir takım 9 ya da 10 maç kazanıyorsa sizi beklemez. En başından bu yana hazır ve başarılı olmanız gerekmektedir. Bence bu, onu zorlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Sezon başında Borussia Dortmund'dan 10 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen Nuri, geçirdiği sakatlıklar nedeniyle Real Madrid adına sadece beş karşılaşmada forma şansı bulabildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları