Milan Baros! F.Bahçe açıklaması

Milan Baros'un ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı şeklinde çeşitli basın yayın organlarında yer alan haberler adeta aldı başını gidiyor.

Galatasaray'da Milan Baros bilmecesi sürüyor! Yaşadığı sakatlıklardan dolayı düzenli olarak sarı-kırmızılı formayı sırtına geçiremeyen Milan Baros'un ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı şeklinde çeşitli basın yayın organlarında yer alan haberler adeta aldı başını gidiyor. Ara transfer döneminde kadrosunu kesin olarak bir santrfor ile takviye edecek olan sarı-kırmızılı yönetim, Milan Baros için gelecek olan cazip teklifleri de değerlendirecek.

Bu sezon ilk kez uygulanacak play-off sisteminden dolayı kadrolarını güçlendirerek şampiyonluk yarışına güçlü bir şekilde girmek isteyen Rus takımları, Baros'un Galatasaray'daki geleceğini yakından takip ederken; sürpriz iddialar da gündemden düşmüyor. Son bir kaç gündür basında yer alan; "Fenerbahçe, Baros ile görüştü" haberleri ise tam anlamıyla duvara vurdu.

Fenerbahçe'nin Baros'un transferi için bir görüşme yaptığı şeklinde basında çıkan haberleri yalanlayan Çek futbolcunun menajeri Pavel Paska, çok kısa bir açıklama yaparak "Bu haberler doğru değil" ifadesini kullandı. Baros'un Fenerbahçe'ye transferi konusunda bir yalanma da Galatasaray yönetiminden geldi. Sarı-kırmızılı yönetimden alınan haberlere göre; Fenerbahçe'nin Baros için kulübe bir teklifinin olmadığı ve transfer için de kulüpten önce menajeriyle görüşmenin olmamasının da etik olarak doğru olmayacağı ifade edildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları