Milan'dan gençlik atağı

İtalya'nın köklü kulüplerinden Milan, orta sahasındaki oyuncularının artık futbol için yaşlı konuma gelmesiyle, sezon sonu için genç bir ismi yakın markaja aldı. İşte o isim...

İtalyan devi Milan, önümüzdeki sezon öncesinde kadroyu güçlendirebilmek adına çalışmalara başladı. Özellikle orta sahada yaşı ilerleyen isimlerin fazla olması nedeniyle Milano ekibinin bu bölgeye takviye için girişimlere başladığı iddia edildi.

El Mundo Deportivo'nun haberine göre, İtalya Serie A'nın köklü kulübü, Portekiz devi Benfica'nın orta saha oyuncusu Javi Garcia'yı kıskacına aldı.

Mark van Bommel ve Massimo Ambrosini gibi oyuncuların artık son devrelerini yaşamaları nedeniyle orta sahada önümüzdeki dönemde sıkıntı çekecek olan Milan, Real Madrid alt yapısından yetişen Javi Garcia ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

İspanyol gazetesine göre 24 yaşındaki oyuncu ile Bayern Münih ve ismi açıklanmayan iki İngiliz kulübü de yakından ilgileniyor. Portekiz ekibinin bu nedenle Javi Garcia'yı ucuza satmak istemediği ve oyuncunun bonservisi için 25 milyon euro talep ettiği öne sürülüyor.

2009'da Real Madrid'den 7 Milyon Euro'ya transfer edilen Javi Garcia, Benfica'yla 2014 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları