Muhteşem üçlü Avrupa devlerini solladı

Galatasaray'ın bu sezon ligde attığı 26 golün 21'ine imza atan Gomis, Tolga Ciğerci ve Maicon üçlüsü, Avrupa'da da zirveyi zorluyor.

WEBASLAN - Spor Toto Süper Lig'de 11. haftayı 26 puanla lider kapatan ve milli maç arasına zirvede giren Galatasaray'da 3 isim performansıyla Avrupa'nın en iyileri arasına girmeyi başardı.

Bu sezon Süper lig'de 11 haftada 26 gol atan Galatasaray'da bu gollerin 21'ine imza atan Bafetimbi Gomis, Tolga Ciğerci ve Maicon, Avrupa'nın en iyi üçlüleri arasında 4. sırada yer aldı.

Takımlarında en çok gol atan 3 oyuncuya göre belirlenen listede ilk sırada Lyon'dan Fekir, Diaz ve Depay yer aldı. Bu üç isim Lyon adına Ligue 1'de 26 gole imza attı.



LİSTEDEKİ TEK STOPER MAICON OLDU

PSV'den Lozano, Locadia, Van Glinkel 25 gole imza atıp listesinin ikinci sırasında yer alırken, Paris Saint Germain'den Edinson Cavani, Neymar ve Kylian Mbappe 24 gole imza attılar.

Gomis, Tolga ve Maicon üçlüsü 21 golle 5. sırada yer aldı. Sarı-kırmızılı takımın sezon başında transfer ettiği Maicon, attığı 4 golle bu listenin ilk 10 sırasındaki tek stoper olarak dikkat çekti.


İşte Avrupa'nın en iyi 10 liginin en etkili üçlüleri...

TAKIM GOL SAYISI Lyon (Fekir, Diaz, Depay) 26 PSV (Lozano, Locadia, Van Glinkel) 25 Paris SG (Cavani, Neymar, Mbappe) 24 Man. City (Agüero, Sterling, Gabriel Jesus) 22 Galatasaray (Gomis, Tolga, Maicon) 21 Porto (Aboubakar, Marega, Brahimi) 21 Juventus (Dybala, Higuain, Khedira) 21 Lazio (Immobile, Parolo, Alberto) 20 Valencia (Zaza, Rodrigo, Mina) 20 Monaco (Falcao, Balde, Traore) 19  

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları