Muslera geliyor!

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu altıncı haftasında oynayacağı SC Braga ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray'ın Gaziantepspor ile oynadığı maçta sakatlanan Fernando Muslera'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Braga maçında sahadaki yerini alması bekleniyor.

Uygulanan kök hücre tedavisinin etkisini kısa bir sürede göstermesinin ardından sarı-kırmızılı takımın bugün yaptığı antrenmana çıkan Fernando Muslera, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Fernando Muslera, tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada çalıştı." ifadelerine yer verildi.

Gaziantep maçında yaşadığı sakatlığın ardından en az iki hafta sahalardan uzak kalması beklenen Muslera'nın Braga maçının kafilesinde yer alacağı ve büyük bir sürpriz olmaz ise kritik karşılaşmada ilk 11'deki yerini alacağı belirtildi.

Galatasaray Sağlık Kurulu, daha önce kök hücre yöntemi ile Umut Bulut ve Johan Elmander'i beklenenden çok daha kısa süre içerisinde sahalara döndürmeyi başarmıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları