Muslera ve Melo ne zaman dönüyor?

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Galatasaray, devre arası kamp çalışmaları için dün geldiği Alanya'da basına açık ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Detaylar...

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu devre arası kamp çalışmaları kapsamındaki hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktörümüz Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala, Hasan Şaş ve Duygu Erdoğan yönetiminde basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman, iki grup hâlindeki top kapma çalışmalarıyla başladı. Daha sonra Scott Piri eşliğinde ısınma ve açma – germe hareketleri yapıldı. Kaleciler Ufuk Ceylan ve Eray İşcan, takımdan ayrı çalıştılar.

Sabah idmanı, ana bölümündeki taktik antrenmanın ardından fiziksel çalışmayla sona erdi.

Tomas Ujfalusi, takımdan ayrı özel bir program eşliğinde çalıştı.

Antrenman sırasında darbe alan Furkan Özçal, tedbir amaçlı antrenmana devam etmedi. Dün gece geç saatlerde kampa katılan Gökhan Zan ve Dany Nounkeu idmanda yer aldı. Muslera ve Melo'nun da Cumartesi gününden itibaren kampa katılacağı öğrenildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, devre arası kamp çalışmalarını bu akşam saat 17.30’da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları