Muslera'ya izin yok

Galatasaray Başkanı Özbek, Uruguaylı kaleciye teklif gelmesi durumunda ne yapacakları sorusuna, “Galatasaray bu tip yıldızları bulundurması gereken bir marka. Bunların üzerine ‘daha ne koyarız’ diye düşünüyoruz” diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gelen iki kupanın yönetim kurulunun verimli çalışmasının ürünü olduğunu söyledi, Muslera için bir teklif gelmesi durumunda bile Uruguaylı file bekçisini göndermeyi düşünmediklerini dile getirdi.

Galatasaray Sportif AŞ’deki görevlerinden istifa eden Albayrak ve Dürüst ile aralarında bir kırgınlığın söz konusu olmadığını kaydeden Özbek, “Onlar benim arkadaşlarım. Onlar bu kulübe hizmet etmiş kişiler. Bizim aramızda herhangi bir kırgınlık söz konusu değil. Olaylar farklı değerlendirildi. Her iki arkadaşım da Galatasaray’a hizmet eden kişiler... Hizmetlerinden dolayı da kendilerine her zaman teşekkür ediyorum. Biz Galatasaraylıyız, bu manada hiçbir zaman tartışmayız, kavga etmeyiz” dedi.

Özbek, “Geçmiş dönemde tek vücut olarak başarılı bir yönetim sergiledik ve bu şampiyonluklar o yönetimin başarısıdır. Galatasaray’da hizmet ederken küslük olmaz” ifadesini kullandı.

Dursun Özbek, kaleci Fernando Muslera için iyi bir teklif gelmesi durumunda nasıl davranacaklarına yönelik soruya, “Ne gereği var. Galatasaray bu tip yıldızları bulundurması gereken bir marka. Bunların üzerine ‘daha ne koyarız’ diye düşünüyoruz. Muslera, Sneijder ve Melo’dan vazgeçmemiz mümkün değil” değerlendirmesini yaptı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları