Muslera'ya veliaht geliyor

Galatasaray kampında gösterdiği başarılı performans ile Fatih Terim'in gözüne giren genç kalecinin önümüzdeki sezon A takım kadrosunda yer alması bekleniyor...

Galatasaray'ın Avusturya'da gerçekleştirdiği kampta teknik direktör Fatih Terim geleceğin Muslera'sını buldu.

Galatasaray takımının yeni sezon öncesi Avusturya'daki kampına giden genç oyunculardan biri var ki şimdiden teknik direktör Fatih Terim'in gönlünü feth etmiş durumda. Bilindiği üzere sarı-kırmızılı takımda Mertan Caner Öztürk, İsmail Berk Ünsal ve kaleci Eray İşcan gibi genç isimler Fatih Terim tarafından kadroya dahil edilmişti. Genç oyuncuların performansından kamp performansından memnun kaldı ve özellikle 21 yaşındaki kaleci Eray İşcan'ı çok beğendi.

7 Temmuz'dan itibaren Ufuk Ceylan ile birlikte kaleci antrenörü Cladio Taffarel eşliğinde çalışan Eray'ın önümüzdeki sezon 3. kaleci olarak A takımda kalmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Taffarel'in kendisiyle özel olarak ilgilendiği ve Fatih Terim'e gelecek sezon mutlaka A takımda kalması yönünde olumlu rapor verdi.

Galatasaray'ın Avusturya kampında oynadığı ve 11-0 kazandığı SV Kirchbichl karşılaşmasının ikinci yarısında Ufuk Ceylan'ın yerine giren Eray İşcan'ın 45 dakika boyunca da başarılı bir performans sergiledi ve kalede tecrübeli abileri ile rekabete hazır olduğunu gösterdi.
Genç kaleci, geçen sezonun devre arasında Bülent Korkmaz tarafından Karabükspor'a transfer olmuş ancak Fatih Terim bu transfere karşı çıkınca tekrar Florya'nın yolunu tutmuştu.

2005 Yılında Düzce'nin Kilimlibelediyespor takımında futbola başlayan Eray, 2008 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu. A2 liginde 54 kez sarı-kırmızılı takımın formasını giyen genç isim 16 kez de değişik kategorilerde milli takım forması giydi. Eray son olarak ise Ümit Milli Takım'a kadar yükselmişti.

HABER - Yakup ÇINAR

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları